Снимка БулфотоВицепрезидентът изрази мнение по актуална за България тема.Утре президентът ще

...
Снимка БулфотоВицепрезидентът изрази мнение по актуална за България тема.Утре президентът ще
Коментари Харесай

Йотова: Очаквам служебното правителство да даде стабилност и сигурност на българите

Снимка Булфото

Вицепрезидентът изрази мнение по настояща за България тематика.

Утре президентът ще разгласи състава на служебния кабинет и аз чакам да извърши заръката си, една доста огромна отговорност, да бъде продължена линията на досегашния състав на служебния кабинет, сподели пред публицисти в Благоевград вицепрезидентът Илияна Йотова, където участва на откриването на образователната година в Осмо приблизително учебно заведение " Арсени Костенцев ".

Във връзка с упованията към идващия длъжностен кабинет, Йотова разяснява, че би желала в идващите месеци служебното държавно управление да даде непоклатимост и сигурност на българските жители. " Всички сме наясно, че предстоят нелеки дни и аз се надявам, че тази непоклатимост, освен поради актуализацията на бюджета, само че и поради идващите дейности на служебните министри, ще бъде реалност ", посочи Илияна Йотова.

Вицепрезидентът даде оценка на работата на досегашното служебно държавно управление, като разяснява, че " несъмнено подвигна летвата доста високо ". По думите ѝ то съставлява една сполучлива формула. " Президентът Радев потвърди, че може да прави държавни управления. Успешен състав, разнообразни хора, с разнообразни убеждения, само че все пак една невероятна заварка сред тях в името на българите и на решаването на многочислените проблеми, които стояха през тези месеци ", сподели още вицепрезидентът.

Във връзка с идните избори две в едно, Илияна Йотова каза, че не подценява българските жители и счита, че при една добра акция, в която е обяснено по какъв начин да се работи, няма да има проблеми при гласуването. На журналистически въпрос дали ще бъде сюрпризирана, в случай че не получат поддръжка от БСП за идния президентски избор, Йотова разяснява, че не позволява подобен случай, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР